عصاره شیرین بیان و فواید آن در حوزه های مختلف

:: نویسنده : بخش گوناگون
:: تاریخ انتشار : ژوئن 18, 2018
عصاره شیرین بیان و فواید آن در حوزه های مختلف

عصاره شیرین بیان از معدود مواردی می باشد که دارای خواص قابل توجه در حوزه های گوناگون ، نظیر سلامت ، زیبایی و … است ؛ در این مقاله بیشتر با آن آشنا می شوید .

شربت عصاره شیرین بیان ، خواصی همچون کاهش قرمزی پوست ، شفاف ‌کنندگی پوست ، درمان موخوره ، پیری زودرس ، ترمیم زخم‌ ها ،تاول‌ های پوستی و … دارد که می تواند در زیبایی هرچه بیشتر پوست مؤثر واقع گردد .

از عصاره شیرین بیان برای درمان لک‌ های پوست استفاده می ‌شود ، تحقیقات در این زمینه ، نتایج رضایت ‌بخشی را ارایه داده است و می ‌توان از مزایای طبیعی این گیاه پرفایده بهره برد ؛ آیا واقعا چنین نتایج درمانی از این گیاه انتظار می‌ رود ؟

شاید بهتر باشد این ‌طور بگوییم که بی ‌خطرترین عامل روشن‌ کننده رنگدانه که دارای کمترین ملانوم است ، عصاره شیرین بیان است که در ترکیبات زیبایی به عنوان شفاف ‌کننده ی پوست به کار می‌ رود و می ‌تواند در ترکیبات کرم‌ های آرایشی صورت به کار رود .

به علاوه عصاره شیرین بیان از لحاظ تئوری به عنوان یک مشتق ضدالتهاب موضعی مطرح است که می ‌تواند در کاهش قرمزی پوست و تیرگی پس از التهاب ، کاربرد داشته باشد .

ماده فعال شناخته شده در عصاره شیرین بیان ، فلاونوئید است که می‌ تواند با پراکنده کردن ملانین ، موجب روشن شدن پوست شود .

دوز مورد استفاده ، یک گرم در روز برای چهارهفته است تا اثر بالینی آن ظاهر شود .

عصاره شیرین بیان هنوز در شمال آمریکا در دسترس نیست ولی در بخش ‌هایی از جهان به خصوص در مصر استفاده می ‌شود .

ماده اصلی هیدروفوبیک آن که در اثر گرفتن عصاره شیرین بیان به دست می ‌آید ، گلابریدین است که روی پوست موثر می‌ باشد .

خلاصه این که آثار درمانی شیرین ‌بیان از دیرباز شناخته شده بوده و از آن برای درمان انواع سرفه‌ ها و به عنوان داروی مسکن در پوست استفاده می ‌کردند .

مردم حتی برای درمان اسپاسم و تورم مفاصل و به عنوان ماده‌ ای ملین از آن بهره می‌ گرفتند .

از عصاره ریشه ی شیرین ‌بیان هم ، به عنوان سد مقاوم در برابر برخی ویروس ‌ها مثل هرپس و هپاتیت A و یا در برابر عفونت کاندیدا استفاده می ‌شده است .

منبع : دکترسلام

اشتراک گذاری این مطلب در :