کرچک روغنی مؤثر در درمان مشکلات پوستی !

:: نویسنده : بخش گوناگون
:: تاریخ انتشار : آوریل 2, 2018
کرچک روغنی مؤثر در درمان مشکلات پوستی !

یکی از روغن های مؤثر در رفع و درمان برخی از مشکلات پوستی ، روغن کرچک است که در این مقاله قصد داریم بیشتر به این موضوع بپردازیم .

روغن کرچک استفاده ها و کاربردهای زیادی برای سلامت پوست دربردارد. برای درمان آکنه، افزایش رطوبت پوست، پاکسازی پوست، رفع التهاب پوست، رفع عفونت‌های باکتریایی پوست و بسیاری موارد دیگر می توانید از روغن کرچک استفاده کنید.

روغن کرچک نوعی روغن گیاهی است که مصارف پزشکی و آرایشی زیادی دارد.

افراد به طور معمول از روغن کرچک به عنوان ملین استفاده می‌کنند اما این روغن برای پوست هم خواص شگفت‌انگیزی دارد که در ادامه بیشتر به این موارد خواهیم پرداخت .

آکنه : خواص ضد میکروبی و ضد التهابی روغن کرچک این ماده را به گزینه مناسبی برای کاهش آکنه تبدیل کرده‌ است. “ریسینلیدیک اسید” تولید شده توسط این روغن می‌تواند رشد باکتری‌های عامل آکنه را متوقف کند.

بافت پوست : روغن کرچک سرشار از سایر اسیدهای چرب است که هنگام استفاده روی پوست صورت، نرمی و لطافت آن را تقویت می‌کند.

رنگ پوست : همچنین اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک رشد بافت‌های سالم پوست را تقویت می‌کند و بنابراین در بهبود رنگ پوست موثر است.

پوست حساس : از دیگر خواص روغن کرچک این است که باعث مسدود شدن منفذهای پوست نمی‌شود و در نتیجه برای پوست‌های حساس مناسب است.

صرفه‌ اقتصادی : کرم‌ها و روغن‌های مورد استفاده برای صورت اغلب پرهزینه هستند اما روغن کرچک به نسبت کم‌هزینه‌تر بوده و دارای خواص مشابه با کرم‌ها و روغن‌های تجاری برای بهبود رنگ و رطوبت پوست صورت است.

پنج خاصیت روغن کرچک برای پوست :

ضد التهابی : روغن کرچک و ریسینلیدیک اسید به دلیل برخورداری از خاصیت ضد التهابی برای درمان پوست تحریک شده مناسب هستند.

ضد میکروبی : این روغن همچنین پوست را از طریق کمک به پاکسازی پاتوژن‌ها (عوامل بیماری‌زا) ازعفونت‌های باکتریایی حفظ می‌کند.

مرطوب کنندگی : روغن کرچک حاوی تری گلیسرید است که به حفظ رطوبت پوست کمک کرده و آن را به گزینه خوبی برای درمان پوست‌های خشک تبدیل می‌کند.

حفظ آب و رطوبت پوست : روغن کرچک دارای خاصیتی است که باعث می‌شود رطوبت هوا به سمت پوست جذب شود.

پاکسازی : تری گلیسرید موجود در روغن کرچک برای پاکسازی روزانه پوست از گرد و غبار سودمند است.

البته این نکته را هم بایستی در نظر داشته باشید ، درحالیکه روغن کرچک دارای خواص قابل توجهی برای پوست است با این حال باید تاکید کرد که هنوز شواهد علمی برای تایید بسیاری از این ادعاها، قطعی نیستند و بیشتر این خواص به شکل تجربی به اثبات رسیده‌اند

منبع : ایسنا

اشتراک گذاری این مطلب در :